Ödüllü Yılbaşı Turnuvamız ve Yılbaşı Yemeğimiz

Yalıkavak Briç Spor Kulübü olarak, heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kulüp üyeleri ve briç tutkunları için düzenlenen “Ödüllü Yılbaşı Turnuvası”, 28 Aralık 2023 Perşembe günü kulüp merkezinde gerçekleştireceğiz.

Turnuvaya Davet!

Türkiye’nin birçok yerinden briç severleri bir araya getirecek olan turnuva, Yalıkavak Briç Spor Kulübü’nün deneyimli ve heyecanlı oyuncularını bir araya getirecek. Turnuvaya katılmak isteyen tüm briç severler, kulüp yetkililerine kayıt yaptırarak bu unutulmaz etkinliğin bir parçası olabilirler.

Yılbaşı atmosferini daha da özel kılacak turnuva, birbirinden yetenekli oyuncuların kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Turnuva sonunda dereceye giren oyuncular ise çeşitli ödüllerle ödüllendirilecek.

Yılbaşı Coşkusunu Arap Şükrü’nde Yılbaşı Yemeğimizde Kutluyoruz!

Turnuva sonrası ise Yalıkavak Briç Spor Kulübü, katılımcılara özel bir sürprizle devam ediyor. Akşam saatlerinde Arap Şükrü’nde düzenlenecek olan yılbaşı yemeği, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatmayı amaçlıyor.

Kulüp yetkilileri, organizasyona katılmak isteyen dostlarını ve briç tutkunlarını, 28 Aralık 2023 tarihine kadar kayıt yaptırmaya davet ediyor. Yılbaşı gecesini briç oyunuyla taçlandırmak isteyen herkesi, Yalıkavak Briç Spor Kulübü’nde buluşmaya çağırıyor.

Bu eşsiz etkinlik, hem briç tutkunları için unutulmaz bir deneyim sunacak hem de yılbaşı coşkusunu dostluk ve rekabetle birleştirecek. Katılımcıların, turnuvaya duydukları ilgiye paralel olarak en kısa sürede kayıt yaptırmaları öneriliyor.

Yalıkavak Briç Spor Kulübü, tüm katılımcılara keyifli ve başarılı bir turnuva diler, yılbaşı gecesini birlikte kutlamayı sabırsızlıkla bekler.

UNUTMAYIN !!! Ödüllü yılbaşı turnuvamıza kayıtlarımız devam ediyor. Kulüp merkezimizden veya iletişim sayfamızdan Turnuvaya Katılım için Kayıt yaptırmanız gerekiyor.