Ramazan Bayramı’nın İkinci Günü “Ödüllü Bayram Turnuvamıza” Davetlisiniz

Yalıkavak Briç Spor Kulübü, Ramazan Bayramı’nın İkinci Günü “Ödüllü Bayram Turnuvası”

Yalıkavak Briç Spor Kulübü, bayram coşkusunu spor ve rekabetle birleştirecek özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 11 Nisan Perşembe günü kulüp salonlarında gerçekleşecek olan “Ödüllü Bayram Turnuvası” için geri sayım başladı.

Turnuvanın detaylarını paylaşan kulüp yetkilileri, tüm briç tutkunlarını 11 Nisan Perşembe günü kulüp merkezlerinde bulunmaya davet ediyor. Katılımcılarına unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyen etkinlik, briç tutkunlarının heyecanını doruk noktasına çıkaracak.

Katılımcıların bir araya gelip dostluk ve rekabet ortamında mücadele edeceği turnuvada, birbirinden değerli ödüller sahiplerini bekliyor olacak. Yalıkavak Briç Spor Kulübü, turnuvanın katılımcılarını ve sporseverleri misafirperverliğiyle ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyacak.

Ödüllü Bayram Turnuvası, kulüp üyeleri ve briç tutkunları arasında dostane bir atmosferde gerçekleşecek. Etkinliğe katılmak isteyenlerin önceden kayıt yaptırmaları ve yerlerini garantilemeleri gerekiyor.

Yalıkavak Briç Spor Kulübü, “Ödüllü Bayram Turnuvası” için 11 Nisan Perşembe günüdür. Katılımcılar için unutulmaz bir gün vaat eden etkinlik, kulüp yönetimi ve üyeleri tarafından merakla bekleniyor.

Turnuvaya katılmak isteyenlerin kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için Yalıkavak Briç Spor Kulübü’nün resmi websitesi olan yalikavakbric.org‘un iletişim sayfasını buradan tıklayarak ziyaret etmeleri öneriliyor.

Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.